Dr. Groza Marin

Medic Stomatolog

Dr. Groza Marin, medic stomatolog, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” Chișinău, republica Moldova, promoția 2018. Încă din anii de studenție a început a practica și învăța stomatologia în sectorul privat, sub supravegherea medicului specialist în medicină dentară Groza Anatol, care și-a împărtășit toate cunoștințele și experiența acumulată de-a lungul carierei sale de peste 25 de ani.Fiind pasionat de această meserie a participat la diverse cursuri de specialitate. În cadrul congresului internațional MedEspera 2018, a participat cu o publicație și la o perfecționare practică pe „Tehnicile moderne în tratamentul endodontic”. În 2018 s-a mutat în România, orașul Turda, unde a continuat să-și perfecționeze abilitățile tratând pacienți cu cele mai diverse afecțiuni și grade de dificultate. Este membru al echipei Creative Dentline Alba Iulia din 2019.

Dr. Tâlvan Elena

Med. Spec. Ortodonţie şi Ortopedie Dento-Facială, Med. Spec. Chirurgie Orală şi Maxilo - Facială

Dr. Elena Tâlvan este absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Iuliu Hațieganu”, Cluj – Napoca, promoția 2009. În anul 2018 a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Între anii 2011 – 2013 a fost asistent universitar în cadrul catedrei de Reabilitare Orală a Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Din 2014 și până în 2019 a fost cadru didactic suplinitor în cadrul Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității “Lucian Blaga” Sibiu, în ceea ce privește stagiile practice ale materiilor “Chirurgie orală și maxilo-facială” și “Anestezia în medicina dentară”. A absolvit diverse cursuri și a participat la numeroase conferințe cu teme precum cancerul oral, biomateriale în medicina dentară, aparate mobile în ortodonție, chirurgie ortognatică etc. Este membră a Societății Române de Biomateriale și Membră a Colegiului Medicilor Dentiști din Cluj – Napoca. A publicat 6 lucrări în extenso în reviste medicale de specialitate: Acta Medica Transilvanica, Archives of Medicine și Revista Română de Medicină de Laborator: 5 articole publicate ca și prim autor, respectiv 1 articol ca și coautor. Din 2019 este membră a echipei Creative Dentline.

Dr. Chisnoiu Daniel

Medic Primar Chirurgie Orală şi Maxilo - Facială

Dr. Chisnoiu Petre – Daniel este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca – secția de stomatologie, dar și medicină generală, în perioada 1998 – 2009. Este în prezent student doctorand al aceleiași universități, în Științe Medicale. A urmat de-a lungul carierei sale diverse cursuri și a participat la conferințe cu teme axate pe chirurgie maxilo-facială, oncologie sau chirurgie orală. Pasiunea lui pentru medicină l-a adus în 2008 în fața studenților de la Facultatea de Medicină Dentară UMF „Iuliu Hațieganu”, ca profesor suplinitor, unde a predat până în anul 2010 “Anesteziologia în medicină dentară” și “Principii de diagnostic și tratament în chirurgia orală și maxilo-facială”.Din 2014 și până în 2016 a pregătit studenții anilor 5 și 6 ai Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității “Lucian Blaga” Sibiu, în ceea ce privește stagiile practice ale materiei “Chirurgie orală și maxilo-facială”, ca și cadru didactic suplinitor.Este în prezent medic primar în specialitatea Chirurgie Orală și Maxilo-Facială în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba. Începând cu 2019, este membru fondator al echipei Creative Dentline, alături de Dr. Truța Ileana și Dr. Seișanu Camil.

Dr. Truța Ileana

Medic Specialist (Stomatologie Generală)

Medicul specialist stomatologie generală Truța Ileana a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București în anul 1997, urmând apoi anul de stagiatură obligatorie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, unde a continuat să profeseze până în anul 2002. Între anii 1999-2001 și-a desăvârșit studiile prin Rezidențiat în Specialitatea Stomatologie Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Din 2001 până în 2018 și-a desfășurat activitatea în practică privată de medicină dentară, în cadrul cabinetului propriu, situat în municipiul Sebeș, județul Alba, tratând cu dedicare, meticulozitate și profesionalism pacienți cu o diversitate de patologii din toată sfera stomatologiei generale. Pe parcursul acestor ani și-a continuat specializarea în multiple ramuri ale stomatologiei, participând la numeroase congrese de specialitate și urmând diverse cursuri (cursuri de estetică și protetică dentară, curs de endodonție sub microscop, cursuri de radioprotecție și radiodiagnostic). Din 2019 este membru fondator și parte a echipei Creative Dentline, Alba Iulia, alături de Dr. Chisnoiu Petre-Daniel și Dr. Seișanu Camil.

Dr. Seișanu Camil

Medic Stomatolog (Competenţă Implantologie)

Medicul stomatolog Seișanu Camil a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, promoția 2008. Din 2009 și-a început activitatea de practică privată în medicină dentară în Cluj-Napoca, unde a lucrat alături de doi medici dedicați profesiei și cu o vastă experiență în toate ramurile stomatologiei generale (Dr. Felicia Bogdan și Dr. Rareș Pop), care i-au inspirat, pe lângă profesionalism, și dragostea față de această frumoasă meserie și față de pacienții săi.În anul 2012 și-a obținut competența în implantologie în cadrul Universității de Medicină „Carol Davila”, București.Tot în anul 2012 s-a mutat în Alba Iulia, unde a continuat să își extindă adresabilitatea la pacienți de toate vârstele, pe care i-a tratat întotdeauna cu respect, dedicare și toată priceperea dobândită de-a lungul anilor.Pe lângă competența în implantologie, a urmat cursuri de specializare profesională şi a participat la numeroase congrese din ţară şi din străinătate în vederea perfecţionării activităţii pe care o desfăşoară.În prezent este membru fondator și parte a echipei Creative Dentline Alba Iulia, alături de Dr. Truța Ileana și Dr. Chisnoiu Petre – Daniel.

Dr. Iozon Sofia

Medic Parodontolog

Dr. Iozon Sofia este absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca – promoția 2016. În perioada 2017-2019 a urmat stagiile de pregătire în rezidențiat care s-au concretizat cu obținerea titlului de medic specialist în specialitatea Parodontologie. A participat de-a lungul carierei sale la diverse cursuri și conferințe cu teme axate în principal pe parodontologie, dar și în domenii conexe. Începând cu anul 2017 a devenit student-doctorand al aceleiași universități, în domeniul Științe Medicale. Pasiunea ei pentru stomatologie și dorința de a transmite mai departe cunoștințele dobândite au determinat-o să aleagă și o carieră universitară, complementar activității clinice din cabinete private. Astfel, din 2017 a fost cadru didactic asociat la disciplina de Parodontologie din cadrul Facultății de Medicină Dentară a UMF „Iuliu Hațieganu”, unde s-a îngrijit de pregătirea studenților anului 5. În prezent este Asistent Universitar la catedra de Odontologie, unde susține stagii clinice cu studenții anilor 3, 4, 5 și 6, în toate cele trei limbi de predare ale Universității (română, engleză, franceză). În vara anului 2020 s-a alăturat echipei Creative Dentline și este medicul care are grijă de sănătatea osului și gingiilor pacienților noștri.